697 34 03 114

about_banner

About us


ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η επιχείρηση Workitech δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής και ειδικότερα στην τεχνική υποστήριξη υπολογιστών, στην επισκευή laptop και στην εγκατάσταση δικτύων και περιφερειακών συστημάτων.

Ακόμα ασχολείται με την δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων, κατασκευή e-shop, και με υπηρεσίες γραφικών τεχνών. Διαθέτουμε εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και πολυετή πείρα στο χώρο της πληροφορικής. Ενημερωνόμαστε διαρκώς πάνω στις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών με συμμετοχή σε σεμινάρια έτσι ώστε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες λύσεις για την επιχείρησή σας.

 

What we do

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές ενδεικτικές υπηρεσίες μας:

Service Laptop - PC 

αλαμβάνουμε την επισκευή του υπολογιστή ή του laptop σας και δίνουμε λύσεις σε προβλήματα όπως: αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, προβλήματα υπερθερμανσης, αφαίρεση ιών, format και εγκατάσταση windows κ.α.

Σχεδιασμός ιστοσελίδων

προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης δυναμικών ιστοσελίδων καλύπτωντας όχι μόνο το τεχνικό αλλα και το γραφιστικό κομμάτι του website.

Κατασκευή Eshop

αφήστε πάνω μας την σχεδίαση και κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, αναλαμβάνουμε όλο το "στήσιμο" (κατάλογο προϊόντων, φόρμα παραγγελιών, τρόπους πληρωμής) και θα σας το παραδώσουμε με το "κλειδί" στο χέρι !

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας - λογότυπου

σχεδιάζουμε την εταιρική σας ταυτότητα η οποία αποτελείται από: τον σχεδιασμό του λογότυπου, της επαγγελματικής κάρτας, του επιστολόχαρτου και του εταιρικού φακέλου.

Σχεδιασμός εντυπου / φυλλαδίου

Στην Workitech σχεδιάζουμε κάθε λογής έντυπο – φυλλάδιο ή αφίσα που θα χρειαστείτε για να προσελκύσετε ή να ενημερώσετε το κοινό σας.

Σχεδίαση προσκλητηρίων γάμου - βάπτισης

Αν θέλετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό για το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας, η Workitech σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο στο σχεδιασμό προσκλητηρίου γάμου και βάπτισης. Μοναδικά σχέδια, ιδιαίτερης αισθητικής έρχονται να δώσουν όμορφες λύσεις στις πιο λαμπερές στιγμές της ζωής σας !


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι η άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση, η παροχή εξατομικευμένων, αξιόπιστων λύσεων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε εταιρίες, επαγγελματίες και ιδιώτες, σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές !


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

profileΓεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και σπούδασα σε ΙΕΚ πληροφορικής. Είμαι κάτοχος πτυχίου στην ειδικότητα Τεχνικός Η/Υ και ηλεκτρονικών  μηχανών γραφείου. Από το 1997 εργάστηκα σε αρκετές εταιρίες πληροφορικής στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης. Παρακολούθησα σεμινάρια στα λειτουργικά συστήματα MS Windows Server 2000 και 2008, Exchange Server 2000, ISA Server 2000 (Firewall), Symantec Endpoint Protection 11, Backup Exec 11d for Windows Servers, Microsoft SQL SERVER 2005 Database. Επίσης έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για επιταγές , συναλλαγματικές και εγγυητικές επιστολές.

Επαγγελματικη εμπειρια

Εταιρίες που εργάστηκα: 

INFOWIN - Εταιρία πληροφορικής – Τεχνικός Η/Υ

Συναρμολόγηση - εγκατάσταση υπολογιστών.

ΜΙΚΡΟΛΟΓΙΚΗ – Internet Hellas – Τεχνικός Η/Υ και δικτύων

Συντήρηση δικτύων (server-client) ,hardware - software.

Υποστήριξη εφαρμογών SINGULAR.

SYSTEMSOFT (SINGULAR BUSINESS CENTER) - Τεχνικός Η/Υ και δικτύων

Συντήρηση δικτύων (server-client) ,hardware - software.

Υποστήριξη εφαρμογών SINGULAR.

MICROQUEST – Τεχνικός Η/Υ και δικτύων

Υποστήριξη δικτύων NOVELL, UNIX, WINDOWS NT.

ΒΕΤΑΠΛΑΝ ΑΕΜ – Υπεύθυνος Μηχανογράφησης

Υποστήριξη του δικτύου της εταιρίας 40 σταθμών εργασίας και τριών Server με MS Windows Server 2003  (File Servers , Isa Server, Firewall Server).

Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και συντήρηση των Domain Controllers, Active Directory , DNS , DHCP , WINS, TCP/IP , πρωτόκολλων IPv4 , IPv6.

Εγκατάσταση και υποστήριξη Wireless δικτύου στην εταιρία.

Συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση του δικτύου, υποστήριξη για ασφαλή πρόσβαση στο Internet και λήψη εφεδρικών αντιγράφων αρχείων.

Εγκατάσταση και ρύθμιση δικτυακών Plotter (εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους) και δικτυακών εκτυπωτών Laser, Inkjet και FAX.

MULTIRAMA – Τεχνικός Η/Υ και δικτύων

Service Η/Υ και Laptop, Υποστήριξη δικτύων.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΕΣΒΟΥ - ΛΗΜΝΟΥ – Τμήμα Μηχανογράφησης

Διαχείριση του δικτύου Η/Υ της τράπεζας και των υποκαταστημάτων της, αποτελούμενου απο κεντρικούς Windows Servers, Routers και μισθωμένα κυκλώματα.

Διαχείριση πολιτικών ασφαλείας χρηστών μέσω Active Directory.

Διαχείριση Firewall Server και Antivirus Server.

HelpDesk στους χρήστες του κεντρικού καταστήματος και των υποκαταστημάτων της τράπεζας.

Διαχείριση βάσεων δεδομένων και επεξεργασία τραπεζικών δεδομένων.